Дистрибутираме квалитетни производи уште од 2009 год. Вршиме Online продажба од нашава Online продавница. Работиме за долгорочни цели, обезбедувајќи квалитетни производи за ниски цени. Вршиме достава до Вашиот дом и плаќање при достава.