• За секоја направена нарачка над 2000 ден. цената за достава е бесплатна, независно дали нарачката вклучува еден или повеќе производи.
  • Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 24-72 часа на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.
  • Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и празниците доставната служба не испорачува.
  • Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен при приемот на пратката да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш да се пријави на нашиот контакт број 070 966 608.
  • Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса. При превземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише и испратницата од доставувачот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за превземањето.
  • За сите други информации контактирајте не на телефонскиот број 070 966 608
  • Доколку ви се потребни информации за статусот на пратката и терминот за нејзиното доставување, можете да не контактирате директно на 070 966 608.