• Брза и едноставна процедура за враќање и рекламација на производот.
  • Доколку производот го примите во неисправна или оштетена состојба, Ви гарантираме 100% рефундирање на парите.
  • Рефундацијата на парите се врши со претходно приложување на слика на производот што е неисправен или оштетен и е од 3-7 работни дена.
  • Рефундацијата не е во сила доколку производот се користи.
  • Производите за кои не е наведена гаранција во текстот на нашата веб страна, не се подложни на гаранција и рефундирање на средствата.
  • Доколку сакате да замените величина на некој производ, трошоците за достава се на Ваша сметка.
  • Контакт информации за враќање на производот на: моб/viber 070 966 608.