Ултрасоничен уред за растерување агресивни кучиња или дресура со технологија на ултразвук (ПРЕМИУМ ЦЕНА)

Original price was: 799.00 ден.Current price is: 399.00 ден.

Производот не е достапен во продавниците!
 
 
Категорија: