Растегливо магично црево – 25 м

-48% Растегливо магично црево – 25 м

Растегливо магично црево – 25 м

 

 

Магичното растегливо црево се растегнува до 25 метра кога се пушта вода и се собира кога ќе се сопре. Компатибилно е со сите стандардни приклучоци и продолжетоци за црева за вода.

 

Автоматски ја зголемува својата должина за 3 пати и многу лесно се собира за негово едноставно складирање без виткање, пукање и заплеткување.

 

Исклучително лесно, направено од материјал кој не може да се прекршиОвозможува без проблем да полевате градина, да ги мијат автомобилите и сите останати активности за кое е потребна вода.

 

Не зафаќа многу простор и е доста практично и компактно, доволно долго за да ги изврши сите посакувани задачи.

 

Карактеристики:

-        Составено е од цврсто гумено внатрешно црево и долготрајно најлонско надворешно црево.

-        При употреба прво се пушта слаб млаз вода па потоа се зголемува, бидејќи може да дојде до оштетување.

 

Нарачката можете да ја направите со кликнување на копчето * КУПИ * или на нашиот call center 070 966 608

Испораката се врши до секое место во Р. Македонија преку курир служба која Ви го носи производот до Вашиот дом

Плаќањето се врши на лице место откако ќе го примите производот на врата.

  • Прегледи: 1841
  • Код на продукт: 7702158
  • Достапност: Достапност
  • 2,100.00 ден.
  • 1,100.00 ден.