Ролер за бојадисување

-40% Ролер за бојадисување

Ролер за бојадисување

 

Со овој Ролер нема повеќе неуредни капки бои!

 

Наместо да го натопите ролерот во бојата, можете да ја наполните самата негова рачка со бојата и да бојадисувате.

 

Овој Ролер ќе го трансформира домот со помалку валкање отколку традиционалните валјаци за боја.

 

Со едноставното притискање на рачката го активирате директно впивањето на бојата на ролерот со што се елиминира потребата од вишокот бои за повторно полнење.

 

Овој Ролер е совршен за средни проекти а продолжената рачка Ви овозможува лесно да ги достигнете таваните.

 

Лесно се полни благодарение на специјалната пумпа содржана на рачката од ролерот.

 

Има ергономски активатор за континуирано прилагодување на количината на боја што завршува во рачката.

 

Користете го на ѕидови, тавани, дрво или цемент без да користите ништо друго.

 

За бои врз база на вода.

Се плакне со млака вода.

Боја: 650ml.

Големина на ролер: 23 x 9.5cm.

Вкупна должина: 1.04cm.


 

    


  • Прегледи: 17314
  • Код на продукт: 300678
  • Достапност: Достапност
  • 1,999.00 ден.
  • 1,199.00 ден.