Паметна Bluetooth алка часовник

-61% Паметна Bluetooth алка часовник

М3 спортскиот интелигентен часовник е со гумирана површина што го прави многу поиздржлив од удари, вода, пот и др.

Бидете спортски активни во текот на целата година, а овој часовник ќе Ви помогне да се држите во правилна форма и да ги знаете границите на Вашите можности.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Може да се користи додека се туширате, но не смеете да го потопувате во вода на подолг временски период, како на пр. при нуркање затоа што може сериозно да се оштети

М3 нуди многубројни кориснички функции, како што се: измерени чекори, пешачење, бројач на калории и некои функции на паметен телефон.

Поседува аларм и штоперица

Bluetooth верзија 4.0

Должина на ремче 26cm

Работен напон 3.0V

Модел на батерија cr2032

Капацитет на батерија 220mAh

Компатибилни системи: Android 4.4+, Apple iOS 8.0+

Функции: педометар, режим на работа, квалитет на спиење, известување за повици и пораки, бројач на калории, аларм, штоперица, календар, друштвени интеракции.
  • Прегледи: 6623
  • Код на продукт: 966478
  • Достапност: Достапност
  • 1,999.00 ден.
  • 770.00 ден.