GEMEI за Виткање на коса

-40% GEMEI за Виткање на коса

GEMEI за Виткање на коса

 

 

Gemei GM-1988 е последното достигнување во фризерската индустрија, претставува модерно моделско решение, кое треба да биде составен дел на секоја девојка и жена.

 

Gemei GM-1988 поради нејзиниот дизајн не само што помага при правењето на Вашата коса, туку работи на апсолутно безопасен и нежен начин.

 

Карактеристична е за виткање на коса и основни елементи се контролата на режимите на температурата, прилагодување на виткањето под него без никаква штета на секое влакно.

 

Керамичкиот слој како материјал е турмалинот и содржи три вида на виткање.

 

Резултатот од користењето на Gemei GM-1988  се гледаат на косата во кратко време, така што ќе добиете како резултат тесни еластични кадрици.

 

Предност е дека уредот е доволно сигурен и дека нема да може да изгори, да Ве боли, дури и воопшто да дојде во контакт со кожата.

 

Карактеристики:

 

- Два температурни режими: 100 и 200 ;

- 110-240V снабдување со електрична енергија;

- 45-65W на електрична енергија;

- Ротирачки кабел 360º;

- Керамички слој;

- Турмалин материјал;

- 3 варијанти на редење: бранови, светлина на кадрици и тесни кадрици.

 

 

*** Нарачката можете да ја направите со кликнување на копчето КУПИ * или на нашиот call center 070 966 608 ***

*** Испораката се врши до секое место во Р.Македонија преку курир служба која Ви го носи производот до Вашиот дом ***

*** Плаќањето се врши на лице место откако ќе го примите производот на врата.


  • Прегледи: 33373
  • Код на продукт: GM-2392729
  • Достапност: Достапност
  • 1,999.00 ден.
  • 1,199.00 ден.