Двоен штендер за алишта со тркала со подесување на висината

ново -50% Двоен штендер за алишта со тркала со подесување на висината

Многу практично решение за насекаде...


Квалитетен двоен штендер за алишта со тркала со опција за телескопско подесување на висината.  • Прегледи: 467
  • Код на продукт: 756354
  • Достапност: Достапност
  • 1,999.00 ден.
  • 999.00 ден.