Pro Wax 500 – апаратот за топење восок

ново -33% Pro Wax 500 – апаратот за топење восок

Pro Wax 500 – апаратот за топење восок за депилација може да се користи за домашна и професионална употреба. Ефикасен е за сите типови влакна и за секаква кожа. Одличен за приватна и професионална употреба. Температурата може да се прилагоди од 0 степен до 80 степени и е погоден за сите видови на восок.

Внатрешната структура е од алуминиум и има издржлива надворешна пластика. Исто така доколку не го користите за восок за депилација можете да го користите за топење чоколадо, фонду, шеќер и слично


  • Моќност: 350 W
  • Капацитет: 500 ml
  • Просечно време на греење: 20 до 30 минути.

  • Прегледи: 840
  • Код на продукт: 234242
  • Достапност: Достапност
  • 1,500.00 ден.
  • 999.00 ден.