Држач за пешкири

ново -50% Држач за пешкири

Овој Држач за пешкири има 4 краци и секоја од нив може да се ротира на 180 степени. Лесен е за монтажа и не бара дупчење на ѕидовите, можете да го поставите на повеќето типови зидови со неговите моќни чаши за вшмукување. Тоа е одлично решение за организирање на вашите пешкири, крпи и нивно приближување да ги задржите.

Организераторот е со  модерен дизајн со убава надворешна форма. Направено од висококвалитетен железен и поврзувачки елементи од пластика.


Димензии:

  • Должина на краците на држачот: 385cm
  • Висина на држачот: 315cm  • Прегледи: 1615
  • Код на продукт: 23424
  • Достапност: Достапност
  • 900.00 ден.
  • 450.00 ден.