Рачен тример за хигиена на ушни канали

-46% Рачен тример за хигиена на ушни канали

Иновативниот Рачен тример за хигиена на ушни канали претставува силиконски мек и спирален чистач на Вашите ушни канали, со тоа хигиената на Вашите уши ќе Ви биде на највисоко ниво.

Уредотот е компактен и лесен за употреба бидејќи е направен во форма за држење на рака, има светленце и копле за притискање со кое се уклучува силиконскиот мек спирален врв на тримерот.

Силиконската мека спирала која се наоѓа на врвот на тримерот оди до совршена далечина во ушната празнина. При самото дејствување на тримерот максимално е запазена безбедноста и удобноста при чистењето на ушните канали. Тој е нежен и наменет за сите возрасти.


  • Работи на 2АА батерии
  • Вклучува 3 големини силиконски врвови
  • Прегледи: 709
  • Код на продукт: 7867
  • Достапност: Достапност
  • 1,200.00 ден.
  • 650.00 ден.