Спреј за нечистотии

-50% Спреј за нечистотии

Спрејот за нечистотии е нов начин за борба против нечистотијата и разни видови дамки! Спрејот за нечистотии е неверојатен средство кој уништува нечистотии и на тврди површини и на меки ткаенини.

Дали сте ја исфлекале вашата омилена облека? Измешај ја содржината од една кеса со топла вода, испрскајте неколку пати со Спрејот за нечистотии, и на крај избришете со што за некој момент дамката ќе ја нема!


Во сетот добивате:

  • 1 x шише за прскање

  • 4 х вреќи со прашок за средство за чистење - по 22 гр  • Прегледи: 589
  • Код на продукт: 76544
  • Достапност: Достапност
  • 900.00 ден.
  • 450.00 ден.