Ротирачка четка за прашина

-54% Ротирачка четка за прашина

Четката за чистење внесува нов живот во домаќинството!


Таа успешно ги чисти деликатните украси, електрониката, рамките за слики, ролетните, светлата, дрвен мебел, растенијата и др. Погодна е за секое катче во Вашиот дом. Дури тешко достапните места веќе не се веќе проблем - само со притискање на едно копче правот ВЕДНАШ исчезнува!


Четката за чистење на прашината е револуционерно моторизирано средство за чистење на прашина - побрзо, полесно и позабавно од што некогаш сте замислиле. Едноставно притиснете ја и главата на четката почнува да се врти и да собира прашина за неколку секунди.

 • Револвинг четката е идеална за чистење на правот од секакви површини и на секакви места во твојот дом : меѓу книгите на полиците, растенијата, црна и бела техника, мебел, и многу друго.


Веќе не треба да трошите време и енергија за борба со правот. Погодната ергономска рачка го прави чистењето лесно и без напор.

 • Работи со батерии, без кабел
 • Постојат три различни глави за чистење
 • Се протнува во тесни простори и агли
 • Ергономска рачка


Понудата вклучува:

 • Основен модул за чистење прашина 
 • Три ергонометрично изработени заменливи глави • Прегледи: 944
 • Код на продукт: 2342342
 • Достапност: Достапност
 • 1,500.00 ден.
 • 690.00 ден.