Безжична машинка за шишање Proclipper RC 2000

-53% Безжична машинка за шишање Proclipper RC 2000

Сет со кој секогаш ќе изгледате уредно и убаво. Безжична машинка за шишање Proclipper RC 2000 со додатоци за шишање на 4 должини. можете да создадете која било стилска фризура за само неколку минути.


Откако ќе ја поставите саканата должина на фризурата со помош на регулаторот и ќе ја вклучите машината со едно лесно движење, можете да започнете да работите. Промената на должината на фризурата е што е можно поедноставно, како и грижата за машината.


Карактеристики:

 • 2 додатоци за шишње
 • Можност за шишање должина 3 / 6 / 9 / 12мм
 • Индикатор за полнење
 • Безжична
 • Специјално сечило за перфектно кратење на косата
 • Волтажа: 220V / 50Hz / 60Hz


 • Прегледи: 1526
 • Код на продукт: 2342342
 • Достапност: Достапност
 • 950.00 ден.
 • 450.00 ден.