Количка на 6 тркалца

-43% Количка на 6 тркалца

Количката на 6 тркалца е наменета  за сите терени без препрека. На горниот дел од конструкцијата на количката има рачка за фат, така да што и да пренесувате тоа е удобно и лесно. Потребно е само да ја натоварите.

  • Без разлика каде и да одите дали по тротоар или нагоре по скали, го избегнуваат ризикот од повредување на грбот додека носите тежок товар.

Уникатен 6-тркален дизајн,  кој се врти и го ротира секое тркало е уникатниот момент на оваа количка за тешки кутии, безбеден транспорт на сите намирници од пазар и продавница.

  • Количката има максимална тежина на транспорт до 20 килограми.
  • Прегледи: 708
  • Код на продукт: 66758
  • Достапност: Достапност
  • 2,100.00 ден.
  • 1,199.00 ден.