Sayona тостер за сендвичи

-38% Sayona тостер за сендвичи

Веќе станува забавно подготвувањето на сендвичи или тостови за појадокот со Sayona. Тој доаѓа со елегантно бел привлечен изглед, добро се вклопува во целиот Ваш кунски амбиент и не зазема голем простор.

 • Плочките на тостерот се направени од нелепнив материјал, материјалот е таков што при подготвувањето на тостовите и сендвичите ги задруваат својствата и имаат многу посебен и убав вкус. Чистењето на тостерот е лесно и брзо.

Максималната потрошувачка е 850W, има две сијалички, едната дека работи тостерот и другата сијаличка е за температура со која ви дава сигнал кога сендвичите се готови и ја достигнале потребнаа температура.


Карактеристики

 • Максималната потрошувачка на енергија е 850 вати
 • Напон: 220-240 Волт
 • Фреквенција: 50/60 HZ
 •  Модел: SZJ-03
 • Големина: Голем • Прегледи: 255
 • Код на продукт: 876876
 • Достапност: Достапност
 • 2,100.00 ден.
 • 1,299.00 ден.