Преносива скара на ќумур

-36% Преносива скара на ќумур

Убавото време секогаш не мотивира да се собереме со најблиските на скара, за викенд или кај нас на гости или да заминеме сите заиедно во природа - пикник.

  • Момент кога може да се направи вкусна скара за најкратко време и се ужива во целокупната оатмосфера.

Скарата на ќумур е лесна и едноставна за распакување и пакување, Погодна e и заштедува простор при транспортот. Скарата на ќумур е дизајнирана со мали дупки од двете страни кои служат за вентилација за проток на воздухот. Лесна е за користење и не е потребна посебна инсталација.


Карактеристики

  • Материјал: Нерѓосувачки челик – отпорна на деформирање од топлина
  • Димензии:38х38х25cm
  • Боја: Црна
  • Модел: Haide  • Прегледи: 854
  • Код на продукт: 765556
  • Достапност: Достапност
  • 2,100.00 ден.
  • 1,350.00 ден.