Смарт Часовник М26 ( bluetooth )

-43% Смарт Часовник М26 ( bluetooth )

Bluetooth паметниот часовник М26 e компатибилен со сите верзии на Bluetooth на телефони со платформа ( Android и iOS. )

Со Smart Watch М26 можете да остварувате и примате телефонски повици. Паметниот часовник М26 е поврзан со вашиот телефон преку Bluetooth, со што ви овозможува целосна синхронизација на телефонските контакти.

На екранот можете да го видите името на повикувачот, да испраќате и читате СМС-пораки и да пребарувате во телефонскиот именик и да изберете од самиот часовник.

Со Smart Watch М26, можете да гледате видеа и фотографии, да слушате музика, да мерите чекори, да пресметате потрошени калории и многу повеќе.

Друга важна карактеристика - ANTI-LOSS, со која часовникот ќе ве предупреди кога мобилниот телефон ви е повеќе од 10 метри од часовникот и никогаш нема да го заборавите или изгубите телефонот.


ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Модел: M26
 • Процесор: MTK6260-ARM7, 360Mhz, Nuclear System
 • Меморија: 32 MB
 • Екран: T44 LCD HD OGS со димензии 1,44 ".
 • Резолуција: 240 * 240 пиксели.
 • Bluetooth: Верзија 3.0.
 • Порт: Микро USB.
 • Батерија: 230 mAh Li-Ion.
 • Време на мирување: 180 часа приближно.
 • Време за разговор со Bluetooth: приближно 3,5 часа.
 • Bluetooth Време на подготвеност: приближно 120 часа.
 • Аудио формат: AMR, AAC, MP3, MIDI.
 • Format Формат на видео: MP4, 3GP, AVI.
 • Format Формат на фотографија: JPG, GIF.
 • 70 Тежина: 70 грама.

Карактеристики: Bluetooth Dialer, Контакти, Потсетник за повик, Часовник, Анти-загуби, Педометар, Монитор за спиење, Седентарен потсетник, Календар.
 • Прегледи: 12029
 • Код на продукт: 4534535
 • Достапност: Достапност
 • 1,400.00 ден.
 • 799.00 ден.