Машинка за третман на текстилна површина

-50% Машинка за третман на текстилна површина

Машинката за третман на текстилна површина е со мал компактен и оригинален ергонимски дизајн и лесен за употреба.

 • Овој модел  е наменет за текстилни производи односно за одстранување на ситните топчести површински делови што се оформураат на плетените блузи, џемпери, чорапи итн


Карактеристики:

 • Дијаметарот на работната мрежа - 30мм;
 • едноставен и лесен за употреба;
 • Компактна големина и ергономски дизајн;
 • Контејнер за мали количини;
 • Има капак за решетката;
 • Не многу тежина (80 g);
 • Напојува со 2 батерии АА, или АА батерии;
 • Потрошувачка на енергија 3 W;
 • Убаво пакување.

 
 • Прегледи: 2671
 • Код на продукт: 67867868
 • Достапност: Достапност
 • 990.00 ден.
 • 499.00 ден.