Електричен уред за усни

-52% Електричен уред за усни

Машинката за усни е електричен уред за привремено здебелување на усните. Уредот обезбедува само привремени резултати бидејќи после некое време од користењето, усните ке се вратат во привремена природна големина и форма.


Уредот лесно се употребува со притискање на копчето со кое што нуди конзистентност, регулација на притисок и времетраење на третманот. Навлажнете ја устата и ставете го апаратот на уста. Притиснете го копчето за вклучување.

  • Апаратот автоматски се исклучува после 60 секунди.
  • Третманот со машинката се повторува од два до три пати додека не е направат саканите резултати.


Благодарение на неговата компактна големина, тој е пренослив и лесно може да се вклопи во Вашата ташна.

  • Уредот работи на обични 2 х ААА  батерии и не се вкучени во понудата.


  • Прегледи: 1706
  • Код на продукт: 11221334
  • Достапност: Достапност
  • 1,450.00 ден.
  • 699.00 ден.