Машинка за потстригнување

-40% Машинка за потстригнување

Совршен за употреба во салон, и за лична домашна употреба!!!


Машинка за потстрижување е идеална алатка за добро негуван и секогаш среден маж.


Со помош на оваа модерна машинка за подстрижување, сега можете да ги отстраните непотребните влакна за само неколку минути.


Совршена е за подстрижување на косата, бакембардите, вратот, брадата и телото!!!


КАРАКТЕРИСТИКИ:


1. Остро и издржливо сечиво

2. Високо квалитетна батерија што се полни

3. После целосно полнење се користи околу 45 минути непрекинато користење.

4. Лесен за користење

5. Жилет од нерѓосувачки челик

6. Влез: 220-240V 50 / 60Hz батерија

7. Два клипери за потстрижување 6mm и 9mm

8. Кабел и масло за подмачкување


  • Прегледи: 3521
  • Код на продукт: 436352
  • Достапност: Достапност
  • 999.00 ден.
  • 599.00 ден.