Restoria Discreet - производ за нега на коса

-47% Restoria Discreet - производ за нега на коса

Овој прекрасен производ Restoria Discreet ги отстранува белите влакна од косата се со цел да го врати нејзиниот природен изглед.


Постепено ја затемнува сивата или бела коса со светло-кафеава, темно кафеава или црна боја. Вие ја контролирате бојата.


Редовната употреба на овој производ спречува повторна појава на сиви корени на косата.


Како работи? – Сивоста на косата е резултат на губиток на природниот пигмент во косата. Restoria Discreet го неутрализира ефектот на гладување на пигментот од кортексот на косата. Restoria Discreet е ослободен од боја кондиционер кој работи со природните хемикалии на косата за да се создаде природен изглед на боите кој исто така, помага да се контролира првутот.


Зошто изгледа природно?


Restoria Discreet не е боја. Со Restoria Discreet постепено се развива истата со богата мешавина на светлите и темните делови кои се наоѓаат во природната човечка коса.

Ќе работи ли Restoria Discreet на било која боја на коса? ⁃ Да! И не ви треба табела за боите! ВИЕ го контролирате обојувањето без разлика дали сте плави, бринети или со црна коса.


Restoria Discreet можат да ја користат и мажи и жени. 


Инструкции:


⁃ Првиот пат кога го користите нанесете го производот на сува коса (препорачуваме кога ќе ја миете косата да го користите шампонот за фарбана коса.) Забелешка: Ве молиме да не користите кондиционер, бидејќи самиот продукт содржи кондиционер и тоа е важно за да не се премачкува фоликулот на косата со други производи за коса, бидејќи ова може да го спречи делувањето.


⁃ Масирајте со производот на сивите зони на коса, може да се користи фен за коса, доколку сакате.


⁃ Не ја плакнете, бидејќи функционира придржувајќи се на фоликулот на косата и функционира со природните хемикалии на косата за создавање на природен изглед на боите.


⁃ За време на почетниот период од 2-3 недели од нанесувањето, нанесувајте дневно и мијте ја косата на секои 2-3 дена.


⁃ Кога косата ќе ја достигне бојата која ја сакате, нанесете еднаш или два пати неделно да ја задржи бојата.


Пакувањето е 150 мл.
  • Прегледи: 5270
  • Код на продукт: 885675
  • Достапност: Достапност
  • 1,899.00 ден.
  • 999.00 ден.