Пакет поклон (Рамка за слика во форма на срце + албум за 100 слики)

-40% Пакет поклон (Рамка за слика во форма на срце + албум за 100 слики)

Пакет поклон (Рамка за слики во форма на срце + албум за 100 слики)


Со овој пакет поклон дефинитивно ќе ја израдувате Вашата сакана личност. Не е се до цената, битно е вниманието дека лицето Ви значи премногу, се со цел да и посветите внимание...

Пакетот содржи:


Рамка за слика во форма на срце и Албум за 100 слики со димензии (13 х 18)


Погледнете ги сликите и нарачајте го пакет поклонот...  • Прегледи: 1509
  • Код на продукт: 68478
  • Достапност: Достапност
  • 999.00 ден.
  • 599.00 ден.