Уред за сечење на леб, зеленчук и др.

-55% Уред за сечење на леб, зеленчук и др.

Уред за сечење на леб, зеленчук и др.


Висок квалитет: Нашиот уред за сечење на леб е изработен од ABS, со силен и издржлив квалитет. 


Претставува нетоксичен производ, без мирис.


Површина на сечењето опфаќа леб, тост, геврек и сендвич со секаква големина (максимум до: 156мм x 120мм)


Може да се користи и за сечење на шунка, сирење или зеленчук.


Големини на сечење: Овозможува да го исечете лебот на 4 различни дебелини: 1.0cm / 1,5cm / 2.0cm / 2.5cm


Склоплив е, лесен за чување и заштеда на простор.


Калапите за сечење Ви обезбедуваат униформо исти парчиња.


Тежина: 235гр.

Боја: Бела боја


  • Прегледи: 2320
  • Код на продукт: 743256
  • Достапност: Достапност
  • 999.00 ден.
  • 450.00 ден.