Стилски уред за униформни форми на колачиња

-54% Стилски уред за униформни форми на колачиња

Стилски уред за униформни форми на колачињаКористете го овој класичен печат за колачиња за да направите униформни форми на колачиња.


Удобноста на ергономската рачка на овој уред се чувствува одлично во Вашата рака, а активирањето на мекиот допир овозможува дополнителна контрола и удобност. 


Доаѓа со 12 посебни дискови за колачиња, вклучувајќи ги сите класични форми на spritz колачиња, плус и неколку нови (како тиква, мисирка, шема на точки и др.).


Удобна ергономска рачка со активирач на мек стисок.


Исчистете го барелот за да видите колку тесто имате.


Вклучува 12 дискови во разновидни форми, вклучително и сезонски омилени: новогодишна елка, венец и снежен човек, тиква, мисирка и секојдневни дизајни: точка шема, мелење, пингвица, срце, живописни, сончање и бисквит форма.

  • Прегледи: 5521
  • Код на продукт: 457463
  • Достапност: Достапност
  • 1,399.00 ден.
  • 650.00 ден.