BESSE Стаклено уникатно плинско решо со 3 рингли

-31% BESSE Стаклено уникатно плинско решо со 3 рингли

BESSE Стаклено уникатно плинско решо со 3 рингли


  • Материјал: Стакло
  • Боја: црна
  • Тежина: 7 кг
  • Димензии: 70 x 35 x 9 см

  • Прегледи: 1250
  • Код на продукт: 84374
  • Достапност: Достапност
  • 3,499.00 ден.
  • 2,399.00 ден.