Информација за достава

- За секоја направена нарачка над 3000 ден. цената за достава е бесплатна, независно дали нарачката вклучува еден или повеќе производи.

- Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 24-72 часа на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место. 

- Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и празниците доставната служба не испорачува.

- Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен при приемот на пратката да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш да се пријави на нашиот контакт број 070 966 608.

- Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса. При превземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише и испратницата од доставувачот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за превземањето.

- За сите други информации контактирајте не на телефонскиот број 070 966 608

- Доколку ви се потребни информации за статусот на пратката и терминот за нејзиното доставување, можете да не контактирате директно на 070 966 608.