Ставете го апаратот на рамномерна површина и спуштете го садот за топење во процепот. Поврзете го на..
1,800.00 ден. 1,199.00 ден.

Цртаме на фуоресцентна табла со маркери во боја. Прекрасен подарок за сите дечиња кои сакаат да црта..
1,000.00 ден. 599.00 ден.

Ова е нов и нестандарден метод за замрзнување на мраз (коцки за мраз). Ако порано беше потребно да с..
999.00 ден. 450.00 ден.

Четката за чистење внесува нов живот во домаќинството! Таа успешно ги чисти деликатните украси, елек..
1,500.00 ден. 690.00 ден.

Овој уникатен и најпродаван рачен електричен масажер со микро вибрации е опремен со четири различни ..
4,000.00 ден. 2,300.00 ден.

Кујнската електрична скара, со својата компактна големина и мала тежина од само 1.9 кг може да се пр..
2,800.00 ден. 1,299.00 ден.

Сет со кој секогаш ќе изгледате уредно и убаво. Безжична машинка за шишање Proclipper RC 2000 со дод..
950.00 ден. 450.00 ден.

Машинката за коса GEЕMY е наменета за професионална употреба. Се одликува со ножеви со голема прециз..
2,499.00 ден. 1,399.00 ден.

Оваа повеќенаменска аголна полица е наменета за купатило со тоа бидете сигурни дека гелот за туширањ..
2,100.00 ден. 1,099.00 ден.

Количката на 6 тркалца е наменета  за сите терени без препрека. На горниот дел од конструкцијат..
2,100.00 ден. 1,199.00 ден.

Мулти функционална табла е Совршена за Вашиот дом или канцеларија. Изработена е од рамка од нерѓосув..
2,750.00 ден. 1,999.00 ден.

Веќе станува забавно подготвувањето на сендвичи или тостови за појадокот со Sayona. Тој доаѓа со еле..
2,100.00 ден. 1,299.00 ден.

Оваа дигитална видео камера е специјално направена за деца, со нејзината мини големина ја прави пого..
2,100.00 ден. 1,399.00 ден.

Убавото време секогаш не мотивира да се собереме со најблиските на скара, за викенд или кај нас на г..
2,100.00 ден. 1,350.00 ден.

Bluetooth паметниот часовник М26 e компатибилен со сите верзии на Bluetooth на телефони со платформа..
1,400.00 ден. 799.00 ден.

Машинката за третман на текстилна површина е со мал компактен и оригинален ергонимски дизајн и лесен..
990.00 ден. 499.00 ден.

Машинката за усни е електричен уред за привремено здебелување на усните. Уредот обезбедува сам..
1,450.00 ден. 699.00 ден.

Електрична Метла G6 е најновиот модел на електрични метли дизајнирани за ефикасно и удобно чистење н..
2,650.00 ден. 1,399.00 ден.

Мини мелница за кафе е за сите љубители на кафето за дома. Ако сте уморни, можете рачно да мел..
1,200.00 ден. 699.00 ден.

Редовното чистење е клучот за запазување на убавината на подот. Oдржувањето на подот сега е лесно и ..
1,900.00 ден. 999.00 ден.